Beroenden - måste ta tag i saker
Ont överallt verkligen, jag skojar inte om jag inte kommer ur sängen imorgon. Jag kom knappt upp för trapporna på gymmet idag efter benpasset. Tog en PW innan jag gick till gymmet som uppvärmning, väldigt skönt faktiskt att inte värma upp på gymmet utan bara kunna köra direkt när man kommer dit.
Jag köpte en mixer igår, alltså WHY har jag inte haft en sån innan, är helt lyrisk över att jag kan göra smoothies numera. Körde en banan/äpple med vaniljkvarg och proteinpulver imorse till frukost, den vart dock sådär och jag hade väldigt svårt att få ner den. Inte för att den var äcklig men för att konstistensen var så weird tror jag, men jag gjorde en som mellanmål idag också fast med banan/hallon kvarg och proteinpulver som vart bättre om än lite för tjock så ska nog ha lite mjölk i också. Hur bra som helst nu när jag börjat med viktväktarna att ta det som mellanmål istället. Jag har även slutat med Pepsi Max i veckorna, idag var OK men jag vet att imorgon kommer bli ett helvete. Måste dock, för jag dricker på tok för mycket och jag har faktiskt inte haft något behov av att äta vid datorn idag. Jag har druckit vatten istället, pluspoäng till mig som dricker på tok för lite vatten.
Imorgon ska jag städa hela lägenheten då vi ska ha gäster på fredag och jag känner mig själv för väl med att jag inte kommer städa på torsdag efter jobbet och på fredag hinner jag inte. Jag ska även komma upp i tid och dra till gymmet också, blir ingen PW innan utan tänkte cykla på gymmet istället och sen köra ett biceps och tricepspass. Känns så himla bra att vara tillbaka på gymmet, jag känner mig mycket gladare och börjar få tillbaka motivationen vilket är så himla skönt! Jag har ju inte tränat på så länge, men det gick hur bra som helst även idag även om det var lite mer folk på gymmet idag mot igår. Jag hatar fulla gym, varje nytt år är en pina för mig eftersom det blir smockfullt på gymmet. Bästa tiden att gymma är sommaren, när alla andra är ute, har semester eller inte orkar träna för då är det hyffsat tomt på gymmet. Om man inte bor i Stockholm haha, där är det fullt året om känns det som ibland men det finns några gym där som jag vet är folktomma ;)
Dagens frukost, banan/äpple och vaniljkvargssmoothie som sagt. Måste mixa proteinpulvret också och inte blanda med en sked, tror det var det som gjorde att jag hade svårt för att få ner det imorse. Funderar på att prova bara ananas imorgon med kvargen och lite mjölk. Känns som en bra kombo!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress