Bye 2016 ✌ Hi 2017
2016 slutade inte precis som jag ville men det var ett år med mycket glädje också och inte bara massa skit, så nu ska vi blicka framåt och fokusera på 2017! Första dagen på nya året och det tillbringade jag med en lång sovmorgon och sedan sittandes på ett tåg från Stockholm till Linköping eftersom vi firade nyår med några kompisar ute i Tyresö där vi spelade spel och bara tog det lugnt, hur skönt som helst!
Men jag har suttit och funderat på vad jag gått igenom under 2016. Mycket har hänt och varför inte lista lite av de bra och dåliga sakerna som hänt innan jag säger vad jag ser fram emot under 2017:
De bra saker som hänt
 Hade en PT, LÄRORIKT! √ Klarade min första halvmil utomhus √ Gick ner 20kg √ Nådde min första målvikt, 95kg √ Firade 6år med världens bästa √ Mor och dottervecka på Malta √ Fantastisk sommar i STHLM √ Umgicks med massa härliga vänner
Det mindre bra som hänt
 Slutade träna i september ✗ Gått upp 10kg ✗ Väger tre siffrigt igen ✗ Mått psykiskt dåligt ✗ Tappat motivationen ✗ Slösat för mycket pengar
2017 har jag bestämt att se positivt på! Jag ska ta upp träningen på allvar igen och äta bättre, ska räkna points igen och funderar på att käka mer vegetariskt i veckorna. Sen ska jag bli bättre på att spara pengar, jag shoppar på tok för mycket och lägger knappt undan något varje månad. Både jag och sambon har att spara pengar som mål under detta året till semestern bland annat. Sen har jag som mål att ta mitt körkort också. I övrigt så kommer förhoppningsvis året erbjuda nya utmaningar och lite förändringar, men det får vi se nu under Januari hur det kommer bli. Jag ska också försöka ta tag i bloggen och skriva lite mer igen, den här hösten har varit väldig tom på inlägg, men jag har inte haft ork eller motivation. Tråkigt, men det kommer förhoppningsvis bli bättre.
Nio bilder som sammanfattar det som var bra med 2016 :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress