Gymmat - gick överförväntan
Kom upp sent, typ halv ett efter att ha somnat klockan 4 imorse. Vet inte hur jag lyckas men nåväl, upp kom jag och tog en proteinshake innan jag bytte om till träningskläder. Gick ut och tog en PW runt ån som uppvärmning innan gymmet, kände inte för att värma upp inomhus när det var så fint väder utomhus då solen sken. Så det vart cirkus en 35min PW innan jag kom in på gymmet och körde 1h rygg/axel och bröstpass.
Var lite orolig att det skulle bli ett dåligt pass, har liksom inte tränat sedan typ början på september men det gick riktigt bra. Körde mer rep och tänkte inte så mycket på hur mycket vikt jag skulle ta utan ville få upp blåset istället för att ta maxvikter. Hoppas på lite skön träningsvärk imorgon, körde på tills det riktigt brände och slutade inte först förrän jag mer eller mindre tappade vikterna/stången. Hade inte sånt "flyt" att jag kräktes ;) men jag låg på illamående gränsen nästan hela tiden. Och nej målet är att inte kräkas men då vet jag iaf att jag tog i med allt jag har och kommer dit jag aldrig varit. Var ganska tomt på gymmet vilket var skönt, men lagom tills jag var klar kom allt folk så jag timeade det väldigt bra. Tränade mellan kvart i fyra till kvart i fem och det känns som det är precis efter och innan allt folk kommer till gymmet, då har alla lunchtränat och sen runt 17 kommer de som slutat jobba. Efter gymmet gick jag hem och hämtade plånboken och sen gick jag till affären och handlade så jag klarar mig nån vecka framåt. Kom hem och lagade middag och åt kycklingpasta med chilisallad, därefter blev det raid med guilden och nu slösurfar jag bara runt på nätet och borde försöka sova. Imorgon är det samma visa igen, PW och sen gymmet. Ska köra så här varje dag nu tills jag börjar jobba igen och när väl jobbet kommer igång ska jag gå direkt efter jobbet istället för att gå hem och byta om, då slipper jag risken att man sätter sig ner och inte kommer iväg sen.
Lyckades riktigt bra med middagen, 12SP totalt med salladen då jag hade oliver i den samt avokado. Kycklingbacon från kronfågeln, smidigt som fan! Så den kan jag rekomendera om man vill göra nått snabbt!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress