gymtisdag & matlista
Träningskläderna är med i väskan och det blir gymmet direkt efter jobbet idag. Jag måste också sätta mig ner och skriva en inköpslista då det är lite tomt hemma i kylskåpet och det behövs handlas mat. Ska även planera all maten för ett par veckor framöver, en bekant som skriver matlista för varje vecka och tänkte att jag också ska pröva det. Träningen idag är efterlängtad i alla fall och det är skönt att jag känner så nu igen, ska träna rygg/bröst/axlar idag tänkte jag. Blir uppvärmning på cross trainern först på 30 minuter och sedan köra på med de fria vikterna, ska försöka gå tidigare från jobbet också men bara om jag hinner klart med det jag ska.
Igår var jag hemma hos svärföräldrarna på middag, svårt när man åker bort och räkna points eftersom man inte riktigt vet vad de haft i och jag vill inte fråga varej gång. Fick lasagne som svärfar gjorde på sin köttfärs, himla gott! Registrerade sen i vv appen på det som var närmast. Var där en stund och sen åkte jag hem och jobbade lite samt kollade på när Pewdiepie spelade klart Resident Evil 7. Sjukt bra spel, men jag kommer aldrig spela det själv, är för feg för det xD
Unnade mig nya sneakers och boots igår. Har länge behövt byta ut mina adidas och kände inte för att betala 1k för ett par skor nu när jag bland annat ska till frissan denna veckan. Därför fick det bli två par för 500 lappen hos skopunkten. Fick bootsen för halva priset, de kommer antagligen inte hålla lika länge som om jag hade köpt ett par rediga men thats life sometimes. Puderrosa sneakers blev det också som jag är nöjd med, de kommer passa bra till min vårkappa jag köpte från H&M på rean nu i vår när det blir lite varmare ute.
Skulle behöva en redig städdag också i veckan och röjja upp hemma, tjejkompis kommer ikväll så måste iaf städa undan i köket. Har massa tvätt också att ta tag i och dammsuga etc. Sånt man borde göra på helgen men aldrig hinner känns det som. Måste ta tag i det helt enkelt.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress