♪ I Surrender ♪
Jag mår inte alls bra just nu, kroppen är helt slut på kvällarna men jag kan inte sova iaf och vaknar i panik och tror jag försovit mig. Skrev ett inlägg på instagram om hur jag mår och att jag försöker se det positiva i allt just nu men det hjälper inte att få kroppen piggare. En bekant skrev då att det låter som stress och ja det gör det ju när jag tänker efter. Jag har varit i den här situationen innan, dock var det så mycket värre då för det gick ut över mitt förhållande, men den som räddar mig just nu är min andra hälft när han kommer hem. Då kan jag sova åtminstone.
Ny vecka igen dock och jag var på gymmet igår efter jobbet, även om jag kom iväg sent från jobbet. Hade en kille från supporten som vi leasar laptops ifrån som var på kontoret och lagade en elevdator. Han avr klar strax innan fem så då kunde jag också ge upp och dra till gymmet. Tänkte jag skulle gå tidigare och jobba hemifrån istället efter gymmet men så blev det inte. Det kommer jag göra idag däremot, gå och gymma efter att jag haft mina lektioner och sedan jobba hemma med lite labbar och förbereda mig inför morgonens heldag i Norrköping.
Träningen är min räddning nu faktiskt, jag mår bra av att vara på gymmet och det är kul att träna igen. Däremot går det sådär med maten men jag försöker så gott jag kan. Känner att viktigast är att få igång träningen ordentlgit först och sen maten efter det, av erfarenhet vet jag att det inte går att ändra på allt samtidigt. Igår vart det en liten blandning av allt och det kommer bli likadant idag också, ska försöka skriva ett träningsschema så jag vet vad jag ska träna vid varje tillfälle.
"Livet suger" - Jonas Gardell
Men man ska alltid se positivt på framtiden :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress