Rutiner - Kommit igång igen
Kom igång på gymmet i förra veckan, 4 pass hann jag med innan veckan tog slut. Riktigt bra faktiskt om jag får säga det själv. Maten går sådär men det kommer nog lösa sig nu när jag är tillbaka på jobbet igen och har en vardag igen. Dock är jag dålig på att få i mig frukost på mornarna, tisdagar är värst för då vaknar jag alltid med ångest.
Slutade dricka pepsi max på veckorna också förra veckan, har nog aldrig haft sån huvudvärk som då. köper en flaska per helg som jag ska klara mig på. Beroenden är fan inte roligt, även om viktväktarna tycker zero läsk är OK så triggar det sötsuget för mig så jag försöker dra ner ganska mycket nu. Vill inte diskutera hur många liter jag fick i mig varje vecka. Undviker följa med till hemköp på rasterna på jobbet också, då köper jag på reflex (jag förstår hur rökare känner sig).
Igår efter jobbet var jag inte alls sugen på att gå till gymmet, jag var så nära att gå hem efter jobbet trots att jag hade gymkläderna i väskan. Kände mig helt körd och lite nere men ett samtal med en kompis gjorde saken bättre och jag gick till gymmet istället för att gå hem. Körde ett benpass igår och började med att värma upp 15min på cykeln, har inte lika illa träningsvärk idag så tog inte i tillräckligt tror jag. Hade tänkt köra mage också men tiden sprang iväg och jag behövde komma hem innan klockan blev för mycket.
Blir gymmet efter jobbet idag med, kommer behöva träning efter den här dagen..
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress