♪ Somewhere in Stockholm ♪
Nya träningstightsen, skönaste ever! Kommer defenitivt bli fler av dessa så småningom.
Jodå jag kom iväg till gymmet efter jobbet igår, jag har verkligen problem med motivationen. Men det kändes bra efterråt sen även om det inte riktigt blev ett strukturerat pass. Det var rätt trångt till att börja med och typ tomt såklart när jag behövde dra hem. Jag har så sjukt svårt för gymmet i början på ett nytt år, alla ska dra igång sina nyårslöften etc och man måste bråka om yta känns det som. Jag gjorde mina 20min på cykeln och sen 60min styrketräning, kört utan pulsklockan denna veckan också för att minska kalorihetsen lite men tänkte börja med den igen under nästa vecka.
Körde rygg, axlar, triceps, biceps och lite bröst igår. Som sagt det var lite ostrukturerat så det blev inte så som jag brukar vilket kan göra mig irriterad ibland. Körde på så gott jag kunde i alla fall och fick upp pulsen bra, körde slut på musklerna men kan nog köra lite hårdare tror jag för jag har inte sån värk idag ;) Vilodag idag dock för jag måste göra lite matlådor och sen har jag raid ikväll, nörd som man är.
Saknar min andra hälft. Denna veckan har varit påfrestande och jag skulle bara vilja få bli kramad av honom och höra att allt ordnar sig. Jag tycker om att ha egentid men att vecka efter vecka behöva säga hejdå varje söndag är liksom inte kul i längden. Vi hoppas kunna ändra på det här så snart vi kan, men just nu måste man ju bara gilla läget känns det som.
Carolina Mella

Jag måste verkligen ta tag i min träning, men den blir lätt bort prioriterad... Grymt snygga träningskläder!

Svar: Jah visst blir det lätt så! Jag har ätit på tok för mycket skräp och sånt jag inte borde så har gått upp denna veckan, men försöker vara positiv ändå och fortsätta träna och inte sluta :) TACK! jag älskar dom, sjukt sköna också dock lite dyrare än vanliga H&M :P
Alexa Eriksson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress