Blir ett år äldre
 
Förra året vid denna tiden var jag på Malta med mamma. Att fylla 28 år var inget direkt att fira tyckte jag så vi bokade en resa bara vi två och var iväg en vecka tillsammans. Mamma fyller tre dagar efter mig dessutom så vi firade våra födelsedagar i en solstol och uppe i takets pool. Kommer få tillbakablickar hela veckan på Facebook angående detta, vi kollade faktiskt på resor till samma ställe för någon månad sen men eftersom jag bytte jobb så vart det inte så mycket semester i sommar. Däremot blev det en resa bokad till Kreta med familjen i Maj nästa år. I år blir det kalas här hemma istället, att fylla 29 är inte heller någon ålder jag direkt tycker är värd att fira men det är väl nu man firar det sista året som "ungdom" haha.
 
Nästa år fyller jag 30 år och jag känner redan nu ångest över att planera det haha. Alltså jag vet verkligen inte vad jag vill göra när jag fyller 30. Jag och mina tjejkompisar pratade om att åka till Spanien men det blir troligen runt oktober och jag fyller ju mitt i sommaren. Överväger trädgårdsfest hos mina föräldrar eller att jag och fästmannen åker någonstans ensamma. Allt detta pågrund av en ålder, haha, sen är också frågan om man ska fira med släkten vid ett tillfälle och sen med alla vänner vid ett annat. Jag skulle kunna fira min 30 års dag med att campa om jag ska vara ärlig..
 
På torsdag när jag fyller år så blir det nog middag med hjärtat och sedan se Dunkirk på Rigoletto. Krigsdrama och kommer troligen gråta floder, men detta är ändå en film jag vill se. Jag hade lust med Gröna Lund först men just torsdag spelade ingen live och jag känner inte för en eftermiddag med att åka karuseller. Jag kan även tänka mig enbart middag och sen gå hem efter. Vi får se helt enkelt vad jag känner mig sugen på!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress