Födelsedag i skärgården
 
Födelsedagsfest i Stockholm skärgård tillsammans med vänner. Det bar av ut i skärgården vid kvart i fem snåret och sen var vi på havet till kvart över tio på kvällen. Bra väder och en riktigt skön sommarkväll fick vi, så himla mysigt var det också för den delen. Efter att båten kommit tillbaka till Stockholm så drog vi till Dramat och satt på deras terass, men precis när alla hade fått sina drinkar så gick brandlarmet. Var bara att resa på sig och masa sig ner ut på gatan och vänta in brandkåren. Efter en liten stund fick vi komma in igen så ingen brand, så upp och fortsätta snacka massa och dricka gott. Därefter tog vi några slutliga drinkar på ett hak vid Stureplan innan vi kände att fyllemat är bra och därefter en taxi och efterfest, däremot slutade den halv fyra för mig och karln som höll på att somna i polarens soffa. Men det gjorde inget, jag hade en fantastisk kväll och är lyckligt lottad som har sånna vänner som jag har <3
 
Vart hemma i Linköping en natt och bytt kläder samt bjudit svärmor och svärfar på middag, även karln syster kom förbi. Under dagen har vi röjt hemma och gjort så lite som möjligt innan tåget till Stockholm gick igen och nu sitter vi på södermalm och ska strax sova. Jag håller på att kolla på en kamera också, jag vill ha en systemkamera för att ta lite bättre bilder på framförallt medeltidsprojekt som jag håller på med. Frågat runt bland kompisar för att få lite tips på en nybörjarkamera innan jag beställer en.
 
Ska hoppa ner i sängen nu för det börjar bli sent och det är jobb imorgon igen. Hoppas de ringer om lägenheten och säger att vi får den, hörde inget på hela förra veckan och så som vi stressade med alla papper. Semestertiden har även sina nackdelar när det kommer till vissa saker ;)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress