Lite vin & Grönan
 
Är sjukt stressad just nu då vi fick ett väldigt roligt samtal igår! De ringde från sthlm bostadskö och vi är erbjudna en första hands lägenhet! Äntligen händer det något, men jag hoppar inte direkt av lycka än eftersom vi måste skicka in en del intyg etc. innan vi får veta om vi får den och blir godkända av hyresvärden. Går det inte hela vägen denna gången kommer jag gå i taket.
 
Igår efter jobbet så mötte jag upp min andra hälft och drog till Gröna Lund. Vi mötte upp en gemensam kompis för att kolla på när De vet du spelade. Innan det käkade vi lite och drack ett par öl på en av restaurangerna, sen såg vi inte så mycket för det var tjockt med folk men vi stod och lyssnade en bit bak och gungade till musiken. Efter det tog vi en runda bland hjulen, jag fick inte spela på godis & snacks hjulen eftersom jag och karln kommit överens om att sluta med allt det där nu och vara stenhårda. Fick iaf köra på mjukishjulen och TADA bilden ovan, så vann jag en minion. Vart sjukt nöjd, är så lättroad ibland och det här räckte för mig och jag kunde gå hem.
 
Sen tog vi färjan bort till slussen och sen buss hem till söder. Båten var överfull så fick inte någon bra bild, vart ju kalasväder på kvällen när molnen försvann och solen sken på en klarblå himmel. Älskar Stockholm när det blir sånt här väder, idag är vädret perfekt med så man kanske skulle passa på att ta en kaffe i solen efter jobbet. Väl hemma blev det kolla lite stream och sen glömde vi bort tiden så somnade lite för sent kanske..
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress