Sommarmorgon & utvilad
 

Verkligen tacksam att jag kan gå och träna innan lunch nu, eftermiddagen blir så mycket produktivare. Jag glömde dock handduk såg jag när jag kom till jobbet, men det löste sig då en av mina kollegor lånade ut sin. Perfect! Så det vart ett benpass samt mage och cirkelövningar innan lunchen.

Idag är jag betydlig piggare än förra veckan, även om vi somnade sent igår för jag och mannen låg och diskuterade mitt sockerberoende. Det är sjukt svårt att ta bort något som gett en så mycket tröst genom åren som godis etc. har gjort. Jag har nog inte direkt haft ett mål med varför jag ska sluta med godis mer än att det inte är bra för mig och det är inte någon direkt push. Man kommer alltid på ursäkter som i helgen då jag ätit väldigt mycket snacks samt godis och då skyllt på att jag har mens. Så nya tag nu och jag ska även försöka trappa ner på light läsken igen för jag dricker på tok för mycket av det i nuläget och det gör inte sötsuget mindre.

Idag blir det lugn hemmakväll och kolla på summer games done quick och sy på min struthätta som jag fick för mig att sprätta upp. Idag har verkligen klockan sprungit iväg och jag har fått en del gjort, måste göra om en sak eftersom jag såklart gjorde fel och även glömt en annan grej på en stackning jag gjort. Måste verkligen få lite mer struktur på saker jag gör på jobbet och inte göra flera konfigurationer samtidigt. Post-it lappar is the shiet btw, så länge man rensar undan de man betat av ;)

Frida G Svensson

jag har slutat med postits utan gått över till ett hederligt kollegieblock! =)älskar listor, can you tell!? =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress