Väldigt trött & Linköping
Tog en cykeltur runt ån på vägen hem igår efter att vi ätit middag hos svärmor & svärfar, vindstilla & vackert!
 
Det har varit en tuff vecka då jag har varit trött konstant hela veckan. Tror att boven är att jag haft mens, så jag har haft svårt att koncentrera mig och hålla mig igång. Det kan också bero på att vi veckopendlar och man inte riktigt hinner vila ut innan man ska åka igen. Vi flyttar snart vilket förhoppningsvis kommer ta bort den här tröttheten, sover ju inte bäst heller när man bor inneboende tyvärr.
 
Nu är mina klänningar ihopsydda! Fucking klara, alltså jag är så sjukt stolt över mig själv att jag lyckats sy dessa för hand. Det har tagit tid och tålamod men jag har tagit mig igenom det, men jag är så glad för det här har gjort all stress så mycket mindre vilket känns väldigt bra. Härnäst ska jag sy in nederkanten och sen ska jag göra om uringningen på både linne och ylleklänningen. Jag ska även jämna till nederkanten då någon kil vart lite för lång och sen ska jag förbi handelsboden denna veckan i Solna, jag hann inte det förra veckan och det behövs mer tråd och sen ska jag se om jag kan hitta nått fint band till ylleklänningen eftersom jag vill göra lite mer på den. Se om jag hittar snöre också eftersom jag vill ha det till både linne och ylleklänningen, är det för varmt är det skönt att bara kunna ha linnejkänningen.
 
Den här veckan körs även Summer Games Done Quick där de samlar in pengar till läkare utan gränser genom att köra speedruns, här kan man kolla live och läsa lite mer. Både jag och fästmannen älskar det här eventet och hoppas kunna uppleva det live någon gång. Det är en hel drös med spel som jag ser fram emot att kolla på och hoppas kunna se det mesta som jag vill se. Det körs ju i USA så tiderna är ju lite olika, men de brukar lägga upp efter eventet sen om man missat något så kan man kolla det då!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress