Det var längesen
Längesedan jag uppdaterade här och mycket har hänt sen dess. Jag har inte orkat med bloggen och allt vad den innebär med domän etc. Men nu har jag aktiverat domänen igen så om några dagar bör det fungera igen, tills dess får det vara.
 
Vad har hänt sen sist jag uppdaterade bloggen då.. Jo jag har bytt jobb och flyttat tillbaka till Stockholm, helt sjukt egentligen eftersom jag skrev här att jag inte kommer flytta något mer och jag trivdes verkligen i Linköping och gör det fortfarande. Men ibland blir inte livet som man tänkt sig och nu veckopendlar både jag och fästmannen tills vi får en andra hands lägenhet i september. Vi har sagt upp lägenheten hemma i Linköping också, skit tråkigt men också nödvändigt så nu blir vi Stockholmare på riktigt.
 
Träningen har blivit bättre, på grund av stress under hela hösten och mer eller mindre hela våren så tränade jag mer eller mindre ingenting. Nu tränar jag 4 dagar i veckan där 3 av de är på gymmet och sedan är jag ute och springer med kollegorna varje torsdag. Mår så mycket bättre nu när jag har en rutin igen på träningen. Jag har sagt upp mitt medlemskap hos viktväktarna också då jag känner att de inte hjälper mig att gå ner i vikt, jag orkar helt enkelt inte väga och plocka bort massa mat jag faktiskt tycker om som typ lax som viktväktarna skriker FETT över. När bra fetter blir "dåliga" så kände jag att fuck it, jag äter numera vad jag vill men i måttlig mängd och har slutat med godis istället. Försöker dra ner på pepsi max också för att inte ha ett sådant sötsug. Just nu är inte maten där den borde vara så jag ligger plus minus noll på vågen, det beror mest på att vi inte har eget boende än men när vi får det i September så ska både jag och fästmannen komma igång och laga mer mat och tänka på vad vi stoppar i oss. Jag känner iaf träningsglädje igen och att kunna löpträna är helt underbart, jag har slagit flera rekord och vart helt förvånad när jag nästan sprang 7km för någon vecka sen och insåg att det inte var så jobbigt. Är så lycklig över detta, det går inte fort men det går framåt mer än någonsin.
 
Sommaren är här också, jag har två veckor semester allt som allt i sommar och det blir att använda de till att flyttpacka mer eller mindre. Jag ska åka till Medeltidsveckan 3 dagar och sen till en kompis i skåne, mer hinner jag inte denna sommaren tyvärr men det blir nog bra ändå! Ser så sjukt fram emot att åka på Medeltidsveckan, missade den och medeltida jul förra året pågrund av tidsbrist och jag som lovade mig själv att åka på så mycket mer medeltidsevent detta året, inte blev det så men jag har helt enkelt inte mått hundra. Nu ser jag fram emot visby ett par dagar och sen är det en marknad hemma i Linköping också som jag ska besöka. Börjat sy igen också på klänningen, beställde tyger i våras men rörde de inte på månader men nu så! :)
 
Känns som motivationen för att skriva här är tillbaka, vi får helt enkelt se vart det leder. Funderar mycket på vad jag ska skriva om i bloggen etc. Nåväl det ger väl med sig :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress