Ny struthätta till klänningen
Håller på att sy klart min struthätta som ska vara till min klänning. Eftersom jag kommit igång med att sy igen så passar jag på att göra en ny struthätta till klänningen som jag syr just nu. Vart i coral färg och jag tror det kommer bli bra till det ljusblåa tyget som klänningen kommer vara i. Jag har sytt klart underklänningen, måste dock sy in den och göra lite modifikationer. Överklänningen närmar sig och sitt slutskede men ska också sys in och få armar etc.
 
Struthättan är mer eller mindre klar nu. Jag håller på att brodera på den just nu, men annars så. Gjorde en annan variant denna gången. Just nu där vi bor är det så dåligt ljus och ingen bra spegel så jag får återkomma med en bättre bild. Hoppas iaf hinna klart med klänningen innan vi åker på medeltidsveckan, det ska gå men i värsta fall kommer jag ta min köpta som jag har. Det är några event innan medeltidsveckan som jag ska försöka åka på, får se om jag hinner klart med allt.
 
 
Hoppas hitta tyger och smycken på medeltidsveckan. Kanske något till hemmet också, är ju så kär i smide även om det kan kosta en del. Någon som har tips på vart man kan köpa lite "dekorations" grejer?
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress