Torsdag = Löpning
Sen jag bytte jobb så har jag hakat på rutinen att löparträna varje torsdag med kollegorna. Första gången jag sprang med de trodde jag att jag skulle avlida, men det har blivit betydligt bättre! Det sköna är också att man inte behöver känna att man joggar för långsamt utan man tar det i sin takt och sen kommer man ifatt eller så springer man själv. Jag föredrar ju att springa ensam så mig gör det inte så mycket om de andra springer iväg före mig och jag kommer en bit efter, som idag så gick det lite långsammare för mig och då sprang kollegorna i förväg och jag sprang vilse men tog upp kartan och så var det problemet löst. Runkeeper slutade på 6.34KM på 56min och det är helt OK tycker jag med tanke på att jag sprang vilse och förra veckan sprang jag olidligt dåligt så det var skönt att det gick bättre idag.
 
Sjukt egentligen det här med löpträningen. Jag hatade ju verkligen att löpträna innan, det har nog mycket med att det var sånt fokus på det i grundskolan och vi var tvungna att få G på konditionen för att få VG i betyg. Jag var ju en av de som inte fick godkänd kondis så jag fick inte mitt VG även om jag hade VG i alla andra delar i gymnastiken. HUR kan man betygsätta en kondition? Vet att jag var skitförbannad och ledsen över det, så när jag kom upp i gymnasiet var det de första jag frågade min lärare om konditionen är viktig och han svarade mer eller mindre nej. Jag fick cykla två varv runt sjön istället för att springa t.ex. och fick mitt VG i gymnastik, men den läraren var ju hur bra som helst. Han satte inte betyg på vår kondition, han satte betyg efter hur vi engagerade och gjorde alla uppgifter. Men numera så tycker jag verkligen det är hur skönt som helst att komma ut och springa en runda. Det går inte fort men det är inte huvudsaken för mig, det är bara skönt att få jogga en runda och njuta av naturen.
 
Efter jobbet ska jag till Linköping om tåget nu kommer gå, annars får jag försöka boka en buss ner. Jag är inte förvånad att det är nån skit så här vid storhelg. Förra året var det en lastbil och nu är det kabelbrand i Stockholm Södra. Vi får helt enkelt se om jag kommer hem eller inte, mitt tåg ska gå enligt tidtabellen men ännu oklart, mer info skulle komma nu efter 14 tiden. Vi får la se helt enkelt, kan ju alltid sy på struthättan om jag måste vänta ;)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress