Besök & flyttpackning
Då var man tillbaka i Stockholm igen efter att varit hemma i Linköping och flyttpackat hela helgen. Hade besök av mamma och minsta brorsan som hjälpte mig under helgen. Vi rensade och packade badrumsgrejerna samt alla kläder, jag såg även till att tvätta all tvätt som låg i tvättkorgen också så att det kunde packas ner. Vi lyckades nog packa mellan 9-11 kartonger i helgen så det känns bra. Vi kommer nog bli klara nästa helg jag och karln, både jag och mamma tyckte det kändes som vi inte hade så mycket kvar att packa nu.
 
Fredagen tillbringade vi med att chilla vid TV:n, vi käkade grillad kyckling, potatisgratäng och sallad. Vi tog tidig kväll för att komma upp i tid och hinna packa så mycket som möjligt. Började lördagen med att gå en runda på stan på förmiddagen när dom öppnade affärerna. Hittade två BHs på rean, mamma hittade ett par byxor och brorsan köpte ett gäng tröjor och en ny jacka. Efter stan så gick vi hem och lagade lite lunch innan vi satte igång med packningen. Mamma och jag rensade badrummet och packade ner alla saker. Rensade ut lite gammalt smink och annat som jag inte använder längre. Efter det tog vi och packade ner alla kläderna, rensade även där igen på kläder jag inte använder längre. Vi hade tänkt packa köket, men det gör jag nästa helg istället då vi behövde använda saker xD Kändes jobbigt att gräva i kartonger efter saker då. Vi körde på fram till 21.30 tiden ungefär, då satte vi oss och kollade på Göta Kanal 1 innan vi gick och la oss. Mamma och jag passade på att äta räkor till middag eftersom karln inte var hemma också, tog varsitt glas vitt vin också.
 
 
Löpning imorse med mamma också innan dom åkte hemåt. Motvind och ruggigt, men det var skönt att komma ut och jag passade på att testa mina nya löparkläder som jag beställde hem och som hade kommit med posten i veckan. Så himl nöjd! kände mig väldigt snygg ;) och sen var både tröjan och byxorna otroligt sköna! Vi sprang en runda på 4.3km och tog det lugnt eftersom mamma inte är van att springa på asfalt, men det gick bra och kändes gött efterråt. Nu taggar vi ny vecka med löprundor och gymmet :)
 
Den här veckan blir det nog mest jobb, men jag tänkte nog sätta mig på ett fik och ta en kaffe med mannen. Lite för att komma ut och för att få vara lite ensamma eftersom vi bor som vi gör nu. Eller så tar vi ett glas på någon pub, bara få sitta och tjöta lite och få egentid. Längtar så himla mycket till nya lägenheten nu!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress