Höst & trasiga jeans
Veckorna går så himla fort nu!
 
  
 
Snart är första veckan i september över och man känner att hösten är på ingång nu. Längtar så himla mycket efter att få flytta in i den nya lägenheten, få tända ljus och sitta under en mysig filt och se på serie med karln. Hoppas få veta under nästa vecka när vi får nycklar och ett inflyttningsdatum, allt jag vet just nu är att det är inflyttning mellan 18e september till den 23e oktober. Guuh vad skönt det ska bli att flytta in!
 
Kört tre härliga gympass med kollegan denna veckan, det känns i kroppen nu. Jag är helt slut och tänkte ta tidig kväll idag och försöka sova så snart som möjligt. Försöker vara lite tidigare på jobbet, men jag är väldigt morgontrött så det är svårt att komma upp på morgonen. Det handlar antagligen om vana och att få rutin på att man går upp i tid. Det var iaf skönt att vara tillbaka på gymmet efter ett par veckor därifrån, jag är ju mer för löpning just nu men det kanske är en fas? Imorgon är det torsdag och då är det löpning på schemat med kollegorna som vanligt, blir nog löpning i helgen också hemma i Linköping mellan flyttpackningen.
 
Imorgon ska jag ta en sväng på stan efter jobbet, hjälpa min mor i nöd med att kolla efter ett par bikinitrosor. Jag var en sväng idag för att köpa ny lotion till kroppen, men butiken jag ville till renoverade och jag orkade bara inte åka till en annan längre bort. Jag var snabbt inne på H&M också och köpte ett par jeans innan jag åkte hem, det sa RISCH när jag drog på mig byxorna idag efter gymmet nämligen.. KUL.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress