Tömt lägenheten & fyllt förrådet
Jisses vad vi har slitigt denna helgen! Nu har vi tömt lägenheten i Linköping och kört upp allt till förrådet i Stockholm. Det tog längre tid än vi trodde, som det alltid gör, packade 6 kartonger till under gårdagen med småskit som man givetsvis har missat packa. Vi ville komma iväg halv ett men vi kom nog iväg runt halv fyra, det är inte det smidigaste att komma in till lägenheten i Linköping så man måste ha lastbilen en bit ifrån och antagligen det som gör att det tog längre tid än vi trodde. Det var lite vemodigt att packa ur lägenheten, vi har trivts så himla bra där och jag kommer sakna den. Men det ska bli så himla skönt att äntligen ha första hands lägenhet nu och inte behöva oroa sig för att behöva flytta helt plötsligt.
 
Vi kom upp till förrådet vid halv sex och sen tog det strax under 2h att flytta in allt från lastbilen in i förrådet. Sjukt smidigt med två "ikea" vagnar som det finns att låna där vi har förråd, två gick mellan lastbilen och förrådet och en lastade ut ur lastbilen medan en stod inne i förrådet och pusslade in allt. Vi hade gott om plats när vi hade fått in allt också, tur vi körde på 9kvm för 6kvm hade nog blivit väldigt tajt. Vi hade hjälp av mannens syster och en killkompis, gick förvånandsvärt smidigt för att vara så få. Svärfar hjälpte oss nere i Linköping både igår och idag med det sista, sån klippa! Vi tömde det sista idag och sedan fick vi lägga en del i vindsförrådet eftersom dom ska städa på torsdag så var det tvunget att vara tomt i alla skåp och på alla ytor etc. Det är pant kvar och en matta men det skulle svärfar ta innan torsdag. Så tacksam för all hjälp vi fick i helgen och skönt att det värsta är gjort! Det kommerbli smidigt att köra från förrådet till den nya lägenheten för vad vi såg så kommer det inte vara lika svårt att komma nära ytterdörren som det varit nere i Linköping.
 
Nu är vi uppe i Stockholm igen och det är en ny arbetsvecka som drar igång imorgon. Vi åker först ner på lördag och kollar till det sista i lägenheten och sedan kommer vi nog lämna in nycklarna då också om allt är OK i lägenheten. Svärfar hjälper oss på torsdag med att ge nyckel etc till städfirman och jag ska maila dom imorgon så dom får portkod etc. Ska bli skönt att slippa ta tåget på fredag efter jobbet, veckopendlingen är nu typ över!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress